Autorzy poradnika „Kuchnia dla biegaczy” przekonują, że dieta wegańska jest łatwa i świetnie zaspokaja potrzeby osób biegających. Powstała z myślą o wszystkich biegaczach, zarówno tych początkujących, jak i zaawansowanych. Autorzy zachęcają do innego spojrzenia na odżywianie i sport. Wszystkie przepisy przedstawione w książce zostały przez nich opracowane i starannie przetestowane. Violetta Domaradzka, Robert Zakrzewski oraz Damian Parol udowadniają, że w diecie roślinnej kryje się wiele możliwości. Jedząc posiłki przygotowane wg ich przepisów można ukończyć ultramaraton i zmierzyć się z biegiem rzeźnika.
„Kuchnia dla biegaczy” to prosty przepis na zdrowie!
Od wydawcy:
„Jestem typem unikającym tabelek, tu jednak chętnie do nich zaglądałam. Do przepisów – wiadomo! Już mnie zaczarowała tofucznica i zupa bananowa. Czuję, że ciąg dalszy nastąpi…”.
Beata Sadowska, redaktor naczelna „Dbam o Zdrowie”
„Dobrze się stało, że grupa praktyków podjęła się niełatwego zadania stworzenia przemyślanego poradnika z licznymi przepisami, które pokazują, jak trzeba bilansować dietę po to, żeby odnosić sukcesy”.
prof. dr hab. n. med. Artur Mamcarz, kierownik III Kliniki Chorób Wewnętrznych i Kardiologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego
„Tym wkręconym mocno w bieganie książka naszych wegańskich przyjaciół pomoże podkręcić tempo, truchtającym urozmaici jadłospis”.
Krzysztof Łoniewski, dziennikarz Programu III Polskiego Radia
„Cudowna książka! Dokładnie taka, na jaką czekałam! Nie tylko dla tych, którzy są na diecie roślinnej”.
Paulina Holtz, aktorka, mama, pasjonatka sportu i zdrowego stylu życia
„Must-have na półce każdego wegańsko-biegowego freaka”.
Marek Tronina, dyrektor Maratonu Warszawskiego
Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin
Autorzy poradnika „Kuchnia dla biegaczy” przekonują, że dieta wegańska jest łatwa i świetnie zaspokaja potrzeby osób biegających. Powstała z myślą o wszystkich biegaczach, zarówno tych początkujących, jak i zaawansowanych. Autorzy zachęcają do innego spojrzenia na odżywianie i sport. Wszystkie przepisy przedstawione w książce zostały przez nich opracowane i starannie przetestowane. Violetta Domaradzka, Robert Zakrzewski oraz Damian Parol udowadniają, że w diecie roślinnej kryje się wiele możliwości. Jedząc posiłki przygotowane wg ich przepisów można ukończyć ultramaraton i zmierzyć się z biegiem rzeźnika.
„Kuchnia dla biegaczy” to prosty przepis na zdrowie!
Od wydawcy:
„Jestem typem unikającym tabelek, tu jednak chętnie do nich zaglądałam. Do przepisów – wiadomo! Już mnie zaczarowała tofucznica i zupa bananowa. Czuję, że ciąg dalszy nastąpi…”.
Beata Sadowska, redaktor naczelna „Dbam o Zdrowie”
„Dobrze się stało, że grupa praktyków podjęła się niełatwego zadania stworzenia przemyślanego poradnika z licznymi przepisami, które pokazują, jak trzeba bilansować dietę po to, żeby odnosić sukcesy”.
prof. dr hab. n. med. Artur Mamcarz, kierownik III Kliniki Chorób Wewnętrznych i Kardiologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego
„Tym wkręconym mocno w bieganie książka naszych wegańskich przyjaciół pomoże podkręcić tempo, truchtającym urozmaici jadłospis”.
Krzysztof Łoniewski, dziennikarz Programu III Polskiego Radia
„Cudowna książka! Dokładnie taka, na jaką czekałam! Nie tylko dla tych, którzy są na diecie roślinnej”.
Paulina Holtz, aktorka, mama, pasjonatka sportu i zdrowego stylu życia
„Must-have na półce każdego wegańsko-biegowego freaka”.
Marek Tronina, dyrektor Maratonu Warszawskiego