Warszawa info@runvegan.pl +48 507 006 851

Książka „Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin” była bohaterem porannego spotkania w studiu TVP3 Warszawa

Ciekawe wiadomości w całej relacji, jednak dla niecierpliwych sugerujemy od razu przenieść się do 51 minuty. Książka „Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin” była bohaterem porannego spotkania w studiu TVP3 Warszawa.

Co jest (niezbyt dobrego) w mięsie, dlaczego warto jeść strączki i kiedy odbędzie się kolejny Bieg Wegański „Łatwiej niż myślisz”/ Vegan Run „Easier than you think” – o tym wszystkim mieliśmy dziś ogromną przyjemność porozmawiać o 7.51

Dziękujemy za merytoryczne wprowadzenie dr Daniel Śliż. I za te mediatory! I za trampki!

 

Link do nagrania: http://warszawa.tvp.pl/24794373/07042016

 

Więcej na profilu FB Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin