Ciekawe wiadomości w całej relacji, jednak dla niecierpliwych sugerujemy od razu przenieść się do 51 minuty. Książka „Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin” była bohaterem porannego spotkania w studiu TVP3 Warszawa.
Co jest (niezbyt dobrego) w mięsie, dlaczego warto jeść strączki i kiedy odbędzie się kolejny Bieg Wegański „Łatwiej niż myślisz”/ Vegan Run „Easier than you think” – o tym wszystkim mieliśmy dziś ogromną przyjemność porozmawiać o 7.51
Dziękujemy za merytoryczne wprowadzenie dr Daniel Śliż. I za te mediatory! I za trampki!
Link do nagrania: http://warszawa.tvp.pl/24794373/07042016
Więcej na profilu FB Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin
Last Updated: 15 kwietnia 2016 by Vi Runs Vegan
Książka „Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin” była bohaterem porannego spotkania w studiu TVP3 Warszawa
Ciekawe wiadomości w całej relacji, jednak dla niecierpliwych sugerujemy od razu przenieść się do 51 minuty. Książka „Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin” była bohaterem porannego spotkania w studiu TVP3 Warszawa.
Co jest (niezbyt dobrego) w mięsie, dlaczego warto jeść strączki i kiedy odbędzie się kolejny Bieg Wegański „Łatwiej niż myślisz”/ Vegan Run „Easier than you think” – o tym wszystkim mieliśmy dziś ogromną przyjemność porozmawiać o 7.51
Dziękujemy za merytoryczne wprowadzenie dr Daniel Śliż. I za te mediatory! I za trampki!
Link do nagrania: http://warszawa.tvp.pl/ 24794373/07042016
Więcej na profilu FB Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin
Category: Blog, Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin Tags: #runvegan